“Trup şi suflet pentru culori!”… Să umplem stadionul! Fortza Steaua!

In aceasta seara ne asteapta un meci foarte important. Trebuie sa deschidem impreuna usa spre Europa fotbalistica a acestui an! Trebuie sa fim alaturi de echipa si sa o purtam spre victorie!

Ascultati clipurile de mai jos,trebuie sa reinviem spiritul Stelei alaturi de Ilie Dumitrescu si de favoritii nostri!

Reclame
Published in: on 19 august 2010 at 13:48  Comments (10)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamerbsbfan.wordpress.com/2010/08/19/%e2%80%9ctrup-si-suflet-pentru-culori%e2%80%9d-sa-umplem-stadionul-fortza-steaua/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 comentariiLasă un comentariu

  1. Forzza Steaua…Am fost numarul 1 peste tot in Romania si asa vom fi si in Europa si asa vom ramane numarul 1 peste tot….trup si suflet alaturi de Steaua…Forzza Steaua!!!

  2. Trup si suflet alaturi de Steaua,stelist pana la moarte..te asteptam Ionut pe situl nostru al suporterilor ros albastri …Forzza Steaua!!

  3. Stelist pana la moarte…foarte tare frate videoclipurile….Forza Steaua campioana din Ghencea!!!

  4. Salutare Ionut mi-a placut initiativa ta de incurajare si de aduce suporterii din nou la stadion,am citit aprobat si mi-a placut comentariul tau lasat pe situl nostru al suporterilor,te felict,esti un stelist adevarat..Forzza Steaua!!!,…sa ramai stelist pana la moarte!!!

  5. Bravo frate,super tare videoclipurile puse..si da asa e sa aratam ca suntem suporteri adevarati sa incurajam Steaua la bine si la greu indiferent cine este antrenor sau mai ales patron…da-l in masa in colo de oier,becali nu inseamna Steaua si nici nu va insemna nici odata nimic!!…Forzza Steaua!!!

  6. Frate esti tare…super tare videoclipul cu Trup si suflet pentru culori!!!…Forzza Steaua si nu fiti copii alintati si prosti sustineti Steaua la bine si la greu si prezentati-va pe stadion la fiecare meci al Stelei in numar cat mai mare!!

  7. BRAVO,esti un stelist adevarat..fratilor nu fiti bulangii prezentati-va la meciurile Stelei ORIUNDE SI ORICAND!!!…Rusine sa va fie acelora care aU PROMOVAT campania de neprezentare la meci!!..Bravo inca o data…Forzza Steaua!!!

  8. Felicitarile mele pentru initiativa ta..esti un stelist adevarat…pt suporterii adevarati jos palaria…Stelist pana la moarte….Forzza Steaua!!!

  9. Avem echipa avem valoare …Steaua e cea mai tare….Forzza Steaua!!!

  10. Sper ca diseara Ghencea sa fie plina de suporteri adevarati Steaua Bucuresti si sa ne bucuram din nou de o nou victorie si o calificare in Europa.Forzza Steaua!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: