Zilele orasului Botosani

Botoşănenii se pot pregăti de sărbătoare. Ca în fiecare an, în cinstea patronului spiritual al municipiului vor fi organizate mai multe manifestări. Un punct important al sărbătorii va fi reprezentat de slujba religioasă oficiată la Biserica „Sfântul Gheorghe”, la care a fost invitat şi ÎPS Teofan, mitropolitul Moldovei şi Bucovinei. În finalul slujbei, botoşănenii vor primi bucate tradiţionale.

În ciuda crizei, municipalitatea a găsit soluţii pentru a organiza şi spectacole, în baza unui parteneriat încheiat cu o firmă producătoare de bere. Pe 23 aprilie, potrivit celor precizate de viceprimarul Florin Ghiorghiţă, vor concerta, pe lângă trupele locale, Direcţia 5 şi Bad Boys Blue.

  • Impresii personaleLa finalul spectacolului va fi un foc de artificii, locul de lansare fiind Palatul Administrativ. Pe 24 aprilie este programat un alt spectacol, care va fi deschis de artişti autohtoni urmaţi de formaţiile Publica şi Zdob şi Zdub. În condiţiile în care vor fi adunate suficiente fonduri de la sponsori, conducerea oraşului ia în calcul şi organizarea unei seri folclorice care să se încheie cu evoluţia trupei Fără Zahăr. „Am trimis adrese către sponsori, cu rugăminţi, cu contracte şi mare parte am început să şi primim răspunsuri favorabile. În funcţie de banii pe care-i vom primi în următoarele două–trei zile, vom stabili dacă organizăm sau nu spectacol şi pe 25 aprilie”, a mai precizat Florin Ghiorghiţă. Scena va fi în capătul Pietonalului

Scena va fi amplasată în capătul dinspre Palatul Administrativ al Pietonalului Unirii, în acelaşi loc unde a mai fost amplasată şi la alte ediţii ale Zilelor Oraşului. Este vorba de o scenă mare, cu ecrane laterale de proiecţie. Pe Pietonalul Unirii vor fi amplasate şi două terase ale firmei partenere în organizarea spectacolelor.

Mai multe detalii pe: http://www.monitorulbt.ro/

Reclame
Published in: on 18 aprilie 2010 at 14:39  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamerbsbfan.wordpress.com/2010/04/18/zilele-orasului-botosani/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. petrecere frumoasa!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: