Stoichita a PLANS in tribuna la Bistrita-Steaua!

Emotii si tensiune incredibila pentru Stoichita la meciul de la Bistrita. Steaua a invins cu 2-1, iar antrenorul din Ghencea a plecat cu lacrimi in ochi din tribune.

Stoichita a <span style=

Suspendat pentru doua etape, Stoichita s-a agitat din tribuna, de unde a incercat sa-si ajute echipa.

Din cauza comportamentului de la partida cu FC Braşov, Mihai Stoichiţă a fost suspendat de Comisia de Disciplină pentru două etape, fapt care l-a determinat să vadă meciul din tribună, alături de Argăseală.

Imediat ce roş-albaştrii au punctat pe tabelă, Stoichiţă a început să-şi mobilizeze cu migală defensiva. „Stancule, hai mai jos! Coboară în centru, nu vezi că rămânem descoperiţi?”. În vizor a intrat şi Emeghara: „Eme, vino în centrul apărării, coboară! Când urci în atac, nu-i mai pasa lui Bănel, du-te să creezi superioritate!”.

În ciuda sfaturilor din tribună, steliştii s-au trezit egalaţi în minutul 50, fapt care l-a scos din sărite pe antrenor. „Ce v-am zis euuuu!!!”, s-a auzit din zona în care se afla Stoichiţă, care s-a liniştit după numai un minut, când Stancu a marcat golul victoriei. La final, avea lacrimi în ochi. De fericire!

„Îl iubesc pe Stancu!”
Ulterior, tehnicianul a dezvăluit în faţa camerelor de luat vederi şi cum a trăit partida din tribună: „Mi-a plăcut atitudinea echipei! Îl iubesc pe Bogdan Stancu, are o altă atitudine acum faţă de turul campionatului! Poate şi patronul ar trebui să fie mai aproape de noi. A fost un meci foarte greu, acum trebuie să mă duc la cardiolog să văd dacă mai pot. Eu nu pot fi niciodată un suporter, eu fac parte din istoria Stelei, noi ne luptăm pentru binele acestei echipe. Steaua suntem noi!”, a declarat Mihai Stoichiţă.

La finalul meciului, de bucurie, Stoichita a avut lacrimi in ochi.

„Avea lacrimi in ochi, va dati seama ce a fost in sufletul lui”, a spus Valeriu Argaseala, scrie Pro Sport

„Asta este Steaua! Multe ocazii de gol. Gloria Bistrita este o echipa care joaca bine. Am fost net superiori, ma bucur ca jucatorii au dat totul. Ma bucur ca cei care nu au jucat foarte mult pana acum au demonstrat ca au valoare de Steaua. Eu nu sunt suporter, eu fac parte din istoria Stelei! Steaua suntem noi. E greu sa privesti de afara! Cred ca am tensiune. Il iubesc pe Bogdan Stancu, e un Stancu nou, cu atitudine si mult mai eficient”, a precizat Stoichita la finalul jocului.

Inregistrarea video si mai multe detalii le puteti gasi pe pagina urmatoare : http://www.sport.ro/liga-1/stoichita-a-plans-in-tribuna-la-bistrita-steaua.html


Reclame
Published in: on 8 aprilie 2010 at 11:01  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamerbsbfan.wordpress.com/2010/04/08/stoichita-a-plans-in-tribuna-la-bistrita-steaua/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Saracul…ce bine ma simt acum! :-p


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: