Minunea cereasca pe care o numim femeie !

Femeia, acest mister ce creează Universul. O întîlnim peste tot: femeia-mamă, femeia-soră, femeia-iubită, femeia-soţie, femeia-amantă, dar şi femeia-om politic, femeia-director, femeia-om de afaceri…

Oare unde se regăseşte femeia contemporană care se plînge din ce în ce mai des de nefericire, de neîmplinire?

Să fie de vină noul tip de femeie, femeia-bărbat?(gen Nichita)… Privind în jur vedem o nouă femeie, cu un comportament confecţionat, cu o atitudine masculină, dornică să fie cît mai egală cu bărbatul în ierarhia socială.

Unde este însă Femeia? Cea care inspiră poeţii şi pictorii cu misterul ei… Femeia fascinatoare, iniţiatoare, cea plină de erotism rafinat, femeia-copil, femeia-spirituală.

Femeia a uitat şi a abandonat adevărata sa putere feminină: seducţia. Orice femeie are puterea să aibă orice relaţie doreşte, un cuplu armonios unde fericirea şi iubirea să înflorească.

Femeia este un alchimist al Universului, are piatra filosofală… tot ce trebuie să facă este să-şi trezească sufletul şi să folosească acea putere ascunsă. Forţa feminină, acea energie colosală, misterioasă, o însoţeşte oriunde s-ar duce şi orice ar face. Are puterea de a încînta, de a seduce. Fiecare femeie s-a născut cu propriul mister, cu înfăţişarea şi magnetismul personal şi de aceea o femeie nu trebuie să înceteze, în nici o împrejurare, să fie Femeie.

Capacitatea de seducţie a femeii se naşte din privirea sa profundă, infinită, ceva în care te poţi pierde cu uşurinţă, în care îţi poţi pierde propria identitate, pentru a renaşte.

„Femeia este rară, Ea îngenunchează marile personalităţi masculine, Ea răstoarnă tronurile, Ea opreşte anii. Pielea sa este de marmură, iar cînd apare Una, Ea pune în impas întreaga lume…

Unde se duc fluviile, zăpezile, păsările singuratice? Toate se scufundă în Femeie… Dar Ea este rară… Va trebui să fugim cînd o întîlnim, deoarece cînd iubeşte este implacabilă… Dar Ea este rară. Adevărata Femeie, cea care vine din noaptea Timpului, Femeia care ne-a fost dată de divin, aparţine în întregime de un univers diferit de cel al bărbatului. Ea luminează cealaltă extremitate a Creaţiei. Ea cunoaşte secretul apelor, al pietrelor, al plantelor şi al animalelor. Ea se uită fix la soare şi vede clar în noapte. Ea posedă cheile sănătăţii, ale relaxării, ale armoniilor materiei.

Ea este magiciana albă, aceea cu aripile mari şi umede, cu ochii transparenţi, cea care aşteaptă bărbatul pentru a începe Paradisul terestru. Cînd Ea se dăruieşte Lui, într-un moment sacru, îi deschide prin calda obscuritate a pîntecelui ei poarta către o altă lume. Ea este izvorul virtuţilor: dorinţa pe care Ea o inspiră consumă excitarea. Scufundarea în Ea redă castitatea. Ea este sterilă pentru că Ea opreşte roata timpului. Ea readuce bărbatul în copilăria lui. Ea este cea care îl restituie muncii, îndatoririlor sale. Femeia adevărată este cea care face din bărbat mai mult decît este. Ea este suficientă pentru ca el să existe în plenitudine.

Bărbatul trebuie să treacă prin ea pentru a ajunge la fiinţa sa adevărată, şi chiar dacă el a ales alte asceze, o va întîlni din nou sub forme simbolice.

Descoperirea Femeii Adevărate este o graţie. Unirea cu Ea cere bunăvoinţa lui Dumnezeu… Acele întîlniri stranii! Ea apare brusc în trupul falselor femele, iar bărbatul favorizat care o vede începe să tremure de dorinţă şi de teamă. Apoi totul se va transforma, iar el va înceta să se mai joace cu el însuşi” (Louis Pauwels – Conferinţă imaginară: „Femeia este rară”)

Cert este că bărbatul trebuie să treacă prin Femeie pentru a ajunge la fiinţa sa adevărată. Femeia, orice femeie, este adevărata iniţiatoare a bărbatului, calea sa către Sine.

Femeia trebuie însă să se desăvîrşească, deoarece prin desăvîrşirea sa, va produce desăvîrşirea acestei lumi. Prin transformarea ei conştientă se va produce transformarea inconştientă a acestei lumi. Adevărata natură a femeii este Iubirea, lege fundamentală a Universului. Ea se poate regăsi astfel, iubind necondiţionat, dăruind lumină şi pe sine. Femeia naşte universuri cînd se lasă purtată de energia ce i-a fost dăruită.

Ce muzică poate încînta mai mult urechea unui bărbat decît muzica unei femei ce face dragoste, ce dans poate fi mai minunat decît trupul unei femei ce se unduieşte pe ritmurile pasiunii?… Femeia poate face o artă din amor… o artă a vieţii eterne.

Femeie!!!… Fii femeie!!!… Iubeşte, dăruieşte, ascultă, iartă, creează, joacă-te… fă dragoste!!!

Reclame
Published in: on 19 noiembrie 2009 at 22:03  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamerbsbfan.wordpress.com/2009/11/19/minunea-cereasca-pe-care-o-numim-femeie/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 comentariiLasă un comentariu

 1. super frumos. Ma bucur sa te cunosc pupici

 2. Femeie!!!… Fii femeie!!!… Iubeşte, dăruieşte, ascultă, iartă, creează, joacă-te… fă dragoste!!!

 3. foarte, foarte frumos…
  lucruri minunate spuse atat de simplu si de direct…
  ferice de femeia care va fi a ta si pe care o vei iubi, pentru ca, sunt sigura ca alaturi de tine va atinge … infinitul…
  da…cu adevarat minunat…
  felicitari!

 4. super tare ai spus-o …felicitari mister ionut

 5. Femeia e forţa motrice a vieţii. Bărbatul e doar cheia de contact.

  definiţie de Valeriu Butulescu în Stepa memorieiTrimite prin e-mailSemnalează o problemă/completareCitate similare
  Adăugat de Lucian Velea
  Emil Cioran
  Femeia este muzică rătăcită în carne.

  definiţie de Emil Cioran în Amurgul gândurilor.
  Imi place foarte mult cum gandesti si cum iti asterni gandurile si sentimentele pe hartie…

 6. wowwwwww…..nu crezi ca te inseli putin?

 7. Nu ma insel deloc….asta E ADEVARUL

 8. “Discuţiile cu femeile drăguţe îi transformă pe bărbaţi în persoane ciudate şi bâlbâite. Este concluzia oameniilor de ştiinţă, care confirmă că creierul bărbaţilor este grav afectat de prezenţa unei femei atrăgătoare.”
  Este uimitor cum unii au nevoie de studii ca sa afle astfel de lucruri…Si totusi nu trebuie generalizat fenomenul.Din cate am remarcat,cu cat o femeie e mai atragatoare,cu atat am mai putine subiecte de discutat cu ea.Nu ca nu as vrea,dar cam cate poti sa spui despre nimic ? (nici asta nu trebuie generalizata)

  “Un studiu recent arată că bărbaţii care petrec numai câteva minute în prezenţa unei femei care arată bine obţin rezultate mai slabe la testele ce măsoară activitatea cerebrală. Motivul? Bărbaţii folosesc la maxim puterea cognitivă în încercarea de a le impresiona pe femeile frumoase, astfel încât orice altă activitate efectuată simultan sau ulterior este grav afectată.”
  Exista o explicatie si mai simpla . Lipsa activitatii cerebrale se datoreaza mai mult faptului ca in procesul de gandire se foloseste un cu totul alt cap. Are rost sa mai zic si care ? Aici chiar putem sa generalizam.Este un fenomen in continua crestere.Un trend la moda.Si asta poate pentru ca,oriunde ne-am uita,gasim cate ceva despre sex.Sexul este la moda.Sexul vinde.Din pacate,pentru unii,totul se rezuma la sex.Si de aici apar disperarea si lipsa activitatii cerebrale.

  “Studiul a fost realizat de cercetătorii de la Universitatea Radbound din Olanda. Rezultatele studiului, publicate în Journal of Experimental and Social Psychology, arată că bărbaţii sunt mai înceţi şi mai puţin precişi după ce au încercat să impresioneze o femeie. Cu cât atracţia a fost mai mare, cu atât scorul obţinut la teste a fost mai mic.

  Şi femeile au fost supuse la aceleaşi teste, însă nu s-a observat nicio diferenţă înainte şi după discuţia cu bărbaţii.
  Psihologii explică: bărbaţii sunt programaţi să gândească în termeni de transmitere a genelor, astfel încât sunt “concentraţi pe procesul de reproducere”. De aici deducem si care este “capul” folosit in gandire.(in caz ca nu ati avut succes mai devreme)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: