Cum sa schimbi o situatie cu ajutorul iubirii din sufletul tau ?

1.    Gandeste-te la o situatie din viata ta care ai vrea sa se schimbe. Poate vrei sa alegi ceva nesemnificativ la inceput, pentru ca apoi sa lucrezi asupra unor situatii importante pentru tine.
2.    Simte puterea iubirii cum radiaza prin tine, pornind din sufletul tau. Cand incepi sa simti acest lucru, gandeste-te la situatia respectiva. Permite soarelui stralucitor din mijlocul inimii tale sa atinga situatia respectiva cu lumina sa.
3.    Focalizeaza-te pe bucuria sufletului. Directioneaza bucuria catre situatia respectiva. Continua sa faci asta pana cand un aspect al situatiei pe care te concentrezi incepe sa-ti induca bucurie cand te gandesti la el.
4.    Relaxeaza-ti corpul, respira adanc si simte cum rabdarea ta schimba situatia respectiva.
5.    Permite armoniei din sufletul tau sa atinga acea situatie. Asimileaza-te pe tine cu cei implicati in situatie. Constientizeaza ca esti una cu ei. Imagineaza-ti energia pozitiva care curge dinspre inima ta catre toti cei implicati in acea situatie. Vezi bunatatea din fiecare persoana.
6.    Radiaza seninatate si pace din sufletul tau catre acea situatie. Elibereaza orice frica si afirma ca universul este prietenos, abundant si esti in siguranta oriunde te-ai afla.
7.    Elibereaza mania, durerea, frica si orice alta emotie negativa pe care ti le-a cauzat aceasta situatie. Lasa iubirea sa-ti curete inima, si pune iubire si acceptare acolo unde e durere si suferinta. Simte puterea vindecatoare a iubirii care curge prin sufletul tau.
8.    Experimenteaza iubirea din sufletul tau ca pe o emanatie a Iubirii universale.

Radiaza iubire catre alta persoana:

1.    Simte dragostea cum radiaza din centrul inimii tale, trimitand in jur o lumana calda si hranitoare.

2.    Gandeste-te la o persoana din viata ta catre care ai vrea sa trimiti iubire. Imagineaza-ti ca poti sa simti lumina in inima persoanei respective.
3.    Lasa lumina iubirii sa curga prin tine. Devino iubire pura. Concentreaza-te pe cealalta persoana. Imagineaza-ti cum inima celeilalte persoane devine mai frumoasa in prezenta iubirii pe care o trimiti tu.
4.    Permite bucuriei sa te locuiasca. Primeste mai multa bucurie decat ai crezut vreodata ca este posibil.
5.    Emana in jur seninatate si pace. Lasa aceasta energie sa-ti binecuvanteze relatia cu persoana respectiva. Imagineaza-te plin de pace si liniste, alaturi de persoana respectiva.
6.    Inspira rabdare. Imbratiseaza-l pe celalalt cu rabdarea ta.
7.    Permite sufletului tau sa-si extinda simtul libertatii. Simte ce efect benefic are libertatea asupra relatiei tale cu cealalta persoana si cum poate extinde potentialul acestei relatii.
8.    Priveste la cealalta persoana prin ochii sufletului tau plin de dragoste. Focalizeaza-te pe punctele forte ale acelei persoane. Admira-i bunatatea, frumusetea si lumina pe care o degaja.
9.    Elibereaza nevoia ta ca celalat sa se schimbe si sa evolueze. Iubeste si accepta aceasta persoana pentru cine este ea in acest moment.
10.    Radiaza dragoste neconditionata catre acea persoana. Si bucura-te de sentimentele de iubire din sufletul tau.

Reclame
Published in: on 6 octombrie 2009 at 08:50  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamerbsbfan.wordpress.com/2009/10/06/cum-sa-schimbi-o-situatie-cu-ajutorul-iubirii-din-sufletul-tau/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: