Tolontan: „Ghionea si baloanele”

N-am mai scris de mult in aceasta rubrica. Dupa evenimentele petrecute in ultima vreme (demiterea lui Bergodi, etc) n-am mai putut sa-mi exteriorizez trairile de suporter. Nu m-am putut bucura pentru golurile de la Bacau sau pentru paradele lui Zapata de aseara. Redeschid practic azi rubrica. Iar textul lui Tolontan mi se pare cel mai bun pentru a fi citit de suporterii Stelei. Pentru ca e vorba despre capitanul echipei.

Scrie Tolo:

„Cu viaţa despuiată în tabloide, mulţi fotbalişti şi-ar fi luat concediu de la efort. Unii o fac oricum. Nu Ghionea. Căpitanul Stelei a dat o probă de caracter. S-a pus spate în spate cu Zapata şi Rada şi a respins mai multe baloane decît în reclama Orange. Veneau de peste tot, în formă de fluturi, delfini şi pantere, iar Ghionea se juca parcă surîzînd cu bestiarul plutitor.

O, da! Nu are alura unui tip comod. Se comportă încăpăţînat şi dezinvolt. Sorin era singurul jucător din vestiarul Stelei care avea un discurs ferm şi cînd acolo era Rădoi. De cîteva ori, patronul s-a enervat pe el şi l-a şi vîndut, făcîndu-i vînt prin declaraţii direct la bursa aceea iluzorie, să-i zicem Piaţa de Prozac.

Numai că el a rămas. Iar aseară, Ghionea a fost cel mai bun om al echipei într-un meci pe care, dacă l-ar fi pierdut,  Steaua era cu un picior afară din Europa. Twente a strîns patru puncte, Fener, trei, dar Steaua e acolo, a rămas în cărţi.

Prin efortul lui, Ghionea a ţinut echipa în viaţă. În cazul în care nu-i reuşea, ar fi fost strivit de dogma abstinenţei. Aşa, va fi niţel lăudat şi, curînd, totul va trece ca şi cum zecile lui de baloane colorate, jucate admirabil, ar fi venit de la sine. Puteţi fi siguri de asta!”

sursa: www.tolo.ro


Reclame
Published in: on 2 octombrie 2009 at 12:47  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamerbsbfan.wordpress.com/2009/10/02/tolontan-ghionea-si-baloanele/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Da mia placut meciul! Puteam castiga ! Dar degeaba e Ghionea in forma daca nu avem atacanti …
    Cat o sa mai reziste ? Bravo lui !Un exemplu de urmat
    puiuolaru60


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: