Vindecare/autovindecare:Primeste iubirea vindecatoare in viata ta!

O sa va propun o metoda de vizualizare care poate aduce din ce in ce mai multa iubire in viata noastra.Incepe sa te conectezi cu sufletul tau, simtind lumina si prezenta lui in jurul tau. Imagineaza-ti o lumina stralucitoare in centrul inimii. Simte cum sufletul tau intra in centrul inimii tale, iar lumina lui stralucitoare se uneste cu lumina din inima ta. Simte cum inima ta raspunde la bucuria si dragostea pe care sufletul tau i-o daruieste.

Imagineaza-ti ca inima ta este o floare cu 12 petale, aranjate in 4 randuri de cate trei petale, si o bijuterie in mijloc. Sufletul tau trimite energie pentru a deschide petalele, astfel incat bijuteria sa devina vizibila. Acorda-ti ceva timp pentru a simti aceasta lumina din centrul inimii tale. Permite-i sa-ti deschida inima.

Pe masura ce ti se deschide inima, totul incepe sa se vindece. Nimic nu se poate schimba instantaneu, iar munca care trebuie facuta acum este aceea de a indeparta o parte din suferinta si durerea pe care am experimentat-o in viata. E nevoie sa lasam lumina sufletului sa ne vindece partile din viata noastra care au nevoie de mai multa dragoste.
Permite-i sufletului tau sa te umple cu bucuria lui de viata.

Sufletul iti daruieste vitalitatea si bucuria de viata. Este sursa energiei creatoare in viata. Lasa aceasta bucurie de a exista sa se reverse in viata ta. Permite sa fii umplut in permanenta cu energie si lumina; o energie care te regenereaza si te reincarca la fiecare nivel al fiintei tale, in fiecare moment.
Pe masura ce din suflet se revarsa aceasta energie catre chakra inimii, permite acestei energii sa curga in inima ta fizica, si de acolo, in intreg organismul tau. Sufletul tau va intineri si revitalize sangele, aducand fiecarei parti a corpului energia creatoare a vietii.

Permite sufletului sa-si amplifice calitatea dragostei. Simte puterea iubirii cum se revarsa in centrul inimii tale. Linisteste-ti mintea si incepe sa experimentezi iubirea. Doar fii. Nu judeca daca simti iubire sau nu.

Sufletul tau este iubire pura. Substanta lui este lumina.

In fiecare moment in care permiti iubirii sa intre, iti deschizi inima pentru a simti adevarata substanta a sufletului. In fiecare moment in care daruiesti iubire, iti lasi sufletul sa exprime Iubirea prin intermediul tau.

Vei deveni mai constient de cei din jur. Constienta ta va creste, ca parte a unui intreg aflat in expansiune permanenta. Mai intai vei descoperi ca relationezi altfel cu familia si prietenii. Apoi te vei percepe ca o parte a unui cerc mai larg al vietii care se extinde catre toate creaturile pamantului si apoi se reintoarce la tine. Vei simti un sentiment profund de dragoste si compasiune pentru orice forma de viata, si un sentiment de identificare cu tot ceea ce exista.

Gandeste-te la sufletul tau ca la un soare plasat in inima ta. Imagineaza-ti ca emiti dragoste  din sufletul tau in cercuri concentrice, care se maresc. Imagineaza-ti-i pe cei dragi in fata ta, si vizualizeaza ca ii hranesti cu dragostea ta prin razele trimise. Gandeste-te la oamenii pe care ii cunosti si lasa-ti sufletul sa ajunga la ei. Imagineaza cum dragostea din sufletul tau radiaza catre orasul tau, catre toti oamenii, plantele si animalele din jurul tau. Permite sufletului tau sa isi intoarca dragostea si catre tine, pana cand in ea este cuprinsa intreaga umanitate si viata de pe Planeta. Simte cum sufletul tau imbratiseaza intreaga planeta! Bucura-te de aceasta expansiune a sufletului tau!

Reclame
Published in: on 30 septembrie 2009 at 21:22  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamerbsbfan.wordpress.com/2009/09/30/vindecareautovindecareprimeste-iubirea-vindecatoare-in-viata-ta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Frumos ! Extraordinar spus ! No ather comment !
    puiuolaru60


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: