Exist

Exist în clipa strivita de pasii mei. Exist în lacrima uscata de nefericire. Exist în clipa uitata în mine. Exist în sufletul strivit si fara speranta. Exist în inima-mi ce-si doreste înca apusuri de soare. Exist ca sa pot sa stralucesc cu cerul în ochii mei. Exist ca sa mai am inca clipe multe de fericire. Exist ca sa mai iubesc inca, macar odata. Exist ca sa vreau inca sa mai fiu eu. Exist ca sa fiu timpul tau…


Reclame
Published in: on 8 august 2009 at 08:10  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamerbsbfan.wordpress.com/2009/08/08/exist/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

 1. Implinesc 30 de ani in septembrie! Am vazut aproape tot ce se putea vedea in lumea asta, bine si rau laolalta, am vazut chiar si cum ar putea arata fericirea, am tinut-o candva in causul palmelor, dar mi-a scapat printre degete.
  Au fost promisiuni pe care nimeni nu le-a respectat, poate nici eu, dureri pe care le-am alinat si dureri la care am ramas rece pentru ca nu le puteam stapani pe ale mele, lacrimi pe care le-am varsat si lacrimi pe care le-am inghitit oricat de amare erau.
  Au existat usi pe care nu le-am deschis si usi pe care nu le-am inchis, insa alegerile au fost din punctul meu de vedere corecte.
  Am abandonat iubiri sau prietenii sau ele m-au abandonat pe mine si imi dau seama ca exista vise pe care nu le-am trait, nu le regret si nici nu le vreau. Am vazut tot ce mi s-a oferit si nu am putut accepta, ca si ce nu mi s-a oferit si as fi vrut sa accept.
  Am vazut in ganduri tot ce ar fi vrut fiecare sa spuna, insa acele cuvinte nu au ajuns la mine niciodata, la fel ca si multele cuvinte pe care ar fi trebuit sau nu sa le rostesc, dar care au ramas numai in mintea mea.
  Nu-mi amintesc daca am iubit vreodata…pana acum…. imi amintesc visele tale.
  Nu-mi dau intotdeauna seama daca te apropii sau te indepartezi, uneori cred ca faci toate astea in acelasi timp. Imi doresc din nou sa cunosc linistea pe care am cunoscut-o cand ti-am privit indelung chipul,in aceea zi mirifica,la munte!
  Poate daca mi s-ar aduce chipul tau inapoi acum, ar fi mult mai usor sa aflu din nou chipul pe care stiam ca l-am pierdut: Chipul meu…..Exist prin tine si traiesti prin mine……….18.08.2009


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: