Facem un meci mare diseara! Forzza Steaua Bucuresti !!!

* Incepe din nou sa se infiripe acel sentiment placut, ca in sfirsit se face treaba la echipa … Voi nu aveti aceeasi senzatie? Eu cred ca da, din moment ce biletele pentru meciul de diseara sint in prag de epuizare.

* Sincer, n-am nici o emotie cu scotienii. Fotbalul lor mi se pare rudimentar. Dar trebuie jucat serios, pentru ca si meciul de aseara poate fi un exemplu. Timisoara a stat cu toti jucatorii in careul propriu 80% din meci si a reusit sa scoata un 2-2 foarte bun, desi Sahtior a jucat fotbal. Merg pe un 3-0 pentru noi.

* Fata de echipa care se preconizeaza: Tatarusanu – Golanski, Goian, Baciu, Ninu – Szekely, Onicas, Ionescu, Grzelak – Stancu, Surdu, as incerca un alt fundas stinga. Poate chiar Ochirosii, insa e clar ca Bergodi stie mai bine decit oricine ce trebuie sa faca. Se vede acest lucru la orice intreprinde italianul.

steaua_wallpaper_2009

* Cristiano spune ca „va fi un duel intre tinerii lor si tinerii nostri, iar ca Motherwell alearga pina la epuizare”.

* Doar Golanski si Goian mai sint acum in primul 11 al nostru, comparativ cu echipa care elimina anul trecut Galatasaray.

Bergodi către suporteri: „Hai să fim uniţi! Ghencea trebuie să fie un iad pentru adversari”

ghencea

RUGĂMINTEA NR. 1: „Terminaţi cu protestele!”
Tehnicianul peninsular şi-a schimbat apoi tonul discursului. A făcut primul apel la suporteri: „Trebuie să înţeleagă şi ei că nu pot duce un război la nesfîrşit cu conducerea. Trebuie să ne susţină şi să renunţe la proteste”.


RUGĂMINTEA NR. 2: „Ghencea să fie iad!”
Apoi, Bergodi a dezvăluit cum vrea să arate atmosfera la meciurile de acasă, pe viitor: „Cînd o echipă va veni în Ghencea, trebuie să intre cu teamă pe gazon. Să îi fie frică de atmosfera de iad pe care fanii noştri o vor crea”.


AVERTISMENTUL: ” Lui Cristiano Bergodi catre suporterii Stelei….
CRISTIANO BERGODISă fim uniţi şi la greu”
În fine, Bergodi a ţinut să tragă şi un semnal de alarmă şi să pregătească terenul şi pentru atunci cînd lucrurile nu vor merge foarte bine în rezultatele echipei: „Atenţie! Vor veni şi perioade grele, e inevitabil. Ei bine, atunci va trebui să fim tot împreună ca şi acum. Cu fanii, cu conducerea, cu tot. Asta înseamnă o echipă!”.

ghenceaa

Reclame
Published in: on 30 iulie 2009 at 14:08  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamerbsbfan.wordpress.com/2009/07/30/facem-un-meci-mare-diseara-forzza-steaua-bucuresti/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. FZR!!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: