Lectie de dragoste

Dragostea este o muzica a carei frumusete nu se pierde.Este durerea plina de dulceata. Este un sentiment ce odata experimentat, nicicand nu poate fi uitat.Daca vrei sa afli despre Dragoste,ar trebui sa-l intrebi pe cel ce venereaza Dragostea, sa intrebi privighetoarea ce s-a indragostit de trandafir ori sa intrebi fluturele ce-si sacrifica viata pentru flacara fara sa ezite.Sa nu cercetezi asupra Dragostei la alte persoane decat la indragostit, caci doar el singur iti poate spune toate cele despre Ea.Daca vrei sa zaresti o scanteie de iubire ar trebui sa privesti in ochii unuia intoxicat de Iubire. Atunci tu vei vedea cum intelectul, ratiunea, cunoasterea, mintea si gandirea au fost maturate departe si s-au topit in Oceanul Dragostei.Nu este deloc usor a intelege Iubirea, caci acest natural si maret Adevar nu poate fi descris in cuvinte. Este un sentiment ori o emotie pura si delicata, ce poate fi experimentat doar de cel ce iubeste. Este dincolo de capacitatea limbajului ori a stiloului de a o descrie in vreun grai omenesc.Este imposibil de a-i reduce maretia si caldura la dimensiuni temporare. Nu este posibil de a descrie pe masura in oricare dintre cuvintele cunoscute de om, grandoarea si sublimul caracter al Dragostei.Curentii Iubirii ce ii emana indragostitii sunt raspanditi si influenteaza fiecare coltisor al lumii. Odata intalnit vreunul din acesti curenti, orice inima este inclinata spre a se contopi in Oceanul Dragostei.„Dragostea este adevarata traire, este o adevarata rugaciune, este adevarata uniune”.


Reclame
Published in: on 1 iulie 2009 at 08:44  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamerbsbfan.wordpress.com/2009/07/01/lectie-de-dragoste/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

  1. O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara, unei flori fara petale, unui arbore fara pamant. Fara dragoste suntem pusti, goi sufleteste. Dragostea ne da taria sa trecem peste obstacole, sa triumfam, sa fim mai toleranti, este unirea a doua trupuri intr-un singur suflet. Incandescenta, pasionala, ne poarta pe aripi, ne inalta pe taramuri neimaginate, ne picteaza un zambet in suflet si pe buze chiar si atunci cand inimile ne sunt mahnite, ne implineste. In dragoste trebuie sa fii sclav si stapan, precum un mestesugar care-si creeaza opera. Cine a zis macar o data un sincer TE IUBESC? Dar cine si-a intarit spusele prin vorbe? Acela este intr-adevar maret, demn de laude, pus pe un piedestal. Invata sa iubesti, pentru ca dragostea este ca un fruct, daca ii oferi cele necesare, se coace in armonie………TE IUBESC!

  2. Simpatia formeaza prietenia; dar in dragoste exista un fel de antipatie, de pasiune opusa. Fiecare tinde sa fie celalalt si impreuna fac un intreg. – Samuel Taylor Coleridge.Imi place blogul si felul tau de a gandi.Succes mai departe.

  3. Simpatia formeaza prietenia; dar in dragoste exista un fel de antipatie, de pasiune opusa. Fiecare tinde sa fie celalalt si impreuna fac un intreg. – Samuel Taylor Coleridge


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: