Cramponarea de nesiguranta…

Nici o relatie nu poate fi sigura.Natura relatiilor nu e sa fie sigure,si de ce o relatie este sigura,isi pierde tot farmecul.Mintea nu e multumita,oricum ai da-o,asa ca e vesnic in conflict si haos.Ea vrea o relatie vie si sigura,dar acest lucru e imposibil,pentru ca o persoana vie,sau o relatie vie,sau orice e viu,e imprevizibil. Cauti intr-una siguranta,dar cand o gasesti te saturi de ea.Multi au gasit siguranta mult cautata siguranta si acum totul se limiteaza la contul din banca si la cheltuielile menite sa perpetueze siguranta.De acum,tot farmecul,toata poezia s-au dus;romantismul nu mai e.Acum sunt oameni morti nu fac decat sa repete trecutul,traiesc din amintiri… Sotia spune mereu ca sotul nu o mai iubeste ca inainte,si vb intr-una despre trecut,despre luna de miere si alte lucruri.Ce prostie!Sunt inca vii.Acest moment poate fi o luna de miere.Acest moment poate fi trait,dar ei vb despre trecut si cauta sa-l repete. Siguranta nu satisface niciodata,iar nesiguranta naste teama ca relatia s-ar putea sfarsi.Viata este nesigura.Nimeni nu o poate face sigura trebuie sa fii curajos,sa ai spirit de aventura.Trebuie sa fii un jucator,ptr a fi in pas cu viata,asa ca fii jucator. De ce faci fericita o persoana,de ce te-ar parasi?De ce o faci nefericita,de ce nu te-ar parasi?De ce o faci nefericita,o ajuti sa te paraseasca!!Dar de ce o faci fericita,nimeni nu o va convinge sa te paraseasca,fiindca nu are rost;se va lupta cu toata lumea pentru tine… Wink

Reclame
Published in: on 1 iulie 2009 at 07:01  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamerbsbfan.wordpress.com/2009/07/01/cramponarea-de-nesiguranta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Multumesc

    Invat sa iubesc treptat,treptat. Ochii mei iubesc cand vad mainile tale alergand spre mine, buzele mele rad atunci cand inima ta invata sa traiasca. Peste multi ani, cand voi fi o floare sau un gand, fiecare particica din mine te va cauta pentru a o linisti.
    Intr-o lume guvernata de ignoranta tu esti altruismul, in cutia Pandorei tu esti speranta, in inima mea esti o artera. Am nevoie de tine chiar daca nu iti spun prea des, iubesc clipele in care imi zambesti si mana ta se indreapta catre obrazul meu. Infinitul zilei de maine se rezuma la un sarut, acelasi de acum cateva zile. Privirile noastre se izbesc deziduri negre, cineva e impotriva viselor, ceva se oglindeste in mister.
    Mereu te vad la usa mea cu o pizza cu mult cascaval si doua beri, nevoile primare sunt mai presus de orice, dar nu pun pret pe material, apreciez doar imaginea ta, o miros si ma satur. Cu tine vreau tot… astepta o clipa, rabdarea ta va realiza mai mult decat forta noastra. Ma bucur si incep sa rad – viata e una singura si nu trebuie sa astepti nimic, trebuie sa traiesti totul alturi de cel pe care il iubesti…….adica tu!Te iubesc!
    Multumesc……………..


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: