Dezordinea la barbati

Dragi femei, barbații nu sunt dezordonați. Poate vi se pare ca barbații arunca totul pe unde le vine. Ghici ce, urmariți-vă cu atenție bărbatul, el va arunca aceleași obiecte în aceleași locuri. Bărbatul este foarte ordonat când face dezordine.

Bărbatul obișnuit, caruia îi vom zice Gicu, are de luat o decizie: pierde timp punând totul la locul lor și astfel va câstiga spațiu sau aruncă pe unde îi vine si va câstiga timp. Gicu alege să caștige timp. Bravo, Gicule iei decizia corectă! Spațiul pierdut îl poate recupera atunci când ii va face femeia curat, dar timpul pierdut pentru a face el curat nu îl mai poate recupera niciodată.

Cum în codul genetic al femeiilor intră se aranjeze și să ordoneze, bărbatii au scris să se dezordoneze. Cu cat un bărbat e mai dezordonat cu atat e mai bărbat, deci mai viril. Există și bărbați ordonați, dar fie sunt homosexuali, fie au fost dresați de femeile lor…aceste cuvinte le-am auzit cateva zile din discutia cu niste amici de ai mei si trebuie sa nu fiu deacord sub nici o forma de vorbele lor de nefondate si de doi bani!!!…Slava Domnului ca mai sunt si excepti si ca sunt o exceptie buna din toate punctele de vedere…voi ce credeti?

Reclame
Published in: on 16 martie 2009 at 23:43  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamerbsbfan.wordpress.com/2009/03/16/dezordinea-la-barbati/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: